Quina sorpresa més gran vam tenir l’altre dia al descobrir que el Rei Gaspar ens havia deixat un comentari al bloc. No ens ho podíem creure, la Jana i l’Oriol no entenien com podia haver passat, si els Reis ja estan altre cop a l’Orient i, a més, com ha pogut escriure a dins de l’iphone!

Doncs sí, la màgia dels Reis Mags arriba molt lluny i, aquest any amb l’ajut de les noves tecnologies, hem tingut l’honor de rebre aquestes paraules:

“Quina il·lusió veure el vostre missatge al Facebook, m’ha recordat el màgic moment de tenir al Guillem a la meva falda, amb una mirada d’il·lusió , de tendresa, una brillantor als ulls i els seus germans acompanyant-lo. Una oportunitat màgica la de poder compartir moments com aquest amb un nen tan especial com el guillem i amb tots vosaltres. He volgut deixar-vos aquest missatge per poder compartir amb vosaltres aquesta alegria , aquesta oportunitat. Molta sort i molta salut a tota la família !!!!

Rei Gaspar

Per la Jana aquesta carta inesperada ha suposat la guinda de la seva il·lusió. Va ser el mateix Rei Gaspar qui, al passar pel nostre costat durant els Pastorets, se li va apropar i la va saludar pronunciant el seu nom. ‘Amb els nens que hi ha al món i sap que em dic Jana’ em va dir incrèdula. L’Oriol m’ha fet rellegir la carta unes quantes vegades i, cada vegada, posa la mateixa cara de sorpresa i alegria. I el Guillem també ha seguit tota aquesta aventura màgica amb atenció.

Gràcies Rei Gaspar per fer-nos viure altre cop la il·lusió, ha estat un honor rebre el teu comentari i, no cal dir-ho, aquest any ens portarem tots molt bé!

La Jana, l’Oriol i el Guillem t’han volgut deixar unes mostres d’agraïment. Avui les anirem a deixar a Correus en direcció a l’Orient, però jo les penjo aquí al bloc segura que un rei tan modern com tu les veurà: