En el marc actual de contínues retallades li ha tocat l’hora de passar per la tisorada al model d’escola inclusiva cap al qual s’estava avançant en els darrers anys. Aquest és un model que parteix del convenciment que l’escola és per a tothom, ja que el fet que alumnes diferents aprenen plegats és just, possible i necessari, tant per les persones amb discapacitat com per la societat en general.

El Departament d’Ensenyament i la seva Consellera, Irene Rigau, estan prenent un seguit de decisions que posen en perill el manteniment dels recursos i serveis que, fins ara, s’estaven aplicant per a garantir una educació de qualitat als alumnes amb necessitats educatives especials.

Per això diverses entitats i persones hem iniciat una campanya de protesta i rebuig a la qual us demano la vostra col·laboració i suport:

En primer lloc, s’ha presentat un manifest a favor de l’escola inclusiva. El podeu trobar en el següent enllaç:

https://docs.google.com/file/d/0B0aEL7kPjMnaSjMxTm83aVpoLUE/edit

Podeu fer-ne difusió i, sobretot, signar-lo, aportant així el vostre granet de sorra per a que nens com el Guillem puguin rebre una educació de qualitat en els centres educatius ordinaris. L’enllaç per a signar el manifest és:  http://www.change.org/es/peticiones/escola-inclusiva

També podeu fer-ne difusió al facebook incloent l’enllaç de les signatures,  al twitter amb l’etiqueta #RigauInclusiva, o a qualsevol mitjà de comunicació.

Gràcies, ja aniré informant en aquest espai d’altres accions i convocatòries.