En aquest camí està sent molt important la informació i l’experiència d’altres famílies, per això una de les voluntats principals d’aquest blog és que pugui ser útil per a altres famílies amb fills o filles amb SD, apropar-los la nostra experiència i, per suposat, que ens permeti establir llaços entre persones que vivim situacions similars.

Un altre dels objectius d’aquest blog és apropar-vos la realitat quotidiana d’un nen amb Síndrome de Down. Ens agradaria que les persones que esteu a prop i heu de conviure amb el Guillem tingueu l’oportunitat d’aprendre i conèixer sobre la síndrome de Down ja que és important conèixer per tal d’acceptar.

Ens ve de gust compartir reflexions que hem fet, lectures que ens han captivat, llibres, pel·lícules, o qualsevol iniciativa que ens sembla interessant. I sobretot ens ve de gust que hi pugueu dir la vostra, per així, entre tots i totes, construir una eina de comunicació que ens faci aprendre i ser més respectuosos i respectuoses amb les diferències.

Per això, hem aprofitat el primer somriure del Guillem per arrencar aquest bloc.