La Marta ha estat acompanyant el Guillem en el seu desenvolupament motriu des que era ben petit. La Marta ha estat fins ara la fisio del CDIAP i ha estat al nostre costat en tots els alts i baixos pels que hem anat passant. La Marta ha estat pacient, i molt respectuosa davant tots els dubtes que hem anat comunicant. Ai, és que no veiem clar que el Guillem se l’hagi d’asseure si no ho fa per ell mateix… Ai, és que no volem forçar el moviment… Ai, és que si no li ve de gust no cal que ho faci… Ai, respectem-li els seus moments de descans i de no voler fer res… I la Marta ens escoltava, reflexionava, donava el seu parer i ens respectava la nostra manera de fer, adaptant l’estimulació motriu a les nostres necessitats, i convertint la sessió en un espai de joc amb circuïts preparats on el Guillem hi tenia molt a dir.
La Marta ha vist com el Guillem aconseguia girar-se, arrossegar-se, posar-se de genolls, gatejar, seure i fer les primeres passes. Per mi va ser molt bonic que el Guillem decidís deixar-se anar i fer els primers passets amb ella. Va ser un regal i amb aquell gest el Guillem li estava dient: “gràcies Marta per confiar en mi”.
Marta, et desitgem molta sort en el camí que has triat, esperem que ens vinguis a veure de tant en tant, i et volem dir: “gràcies per confiar en nosaltres”.