El d’avui ha estat un gran repte: el Guillem s’ha posat de peu mantenint l’equilibri i fins i tot s’ha posat a ballar! Alguna vegada havia provat de posar-se dret tot sol i mantenir l’equilibri, però avui ha estat la primera vegada que s’ha mantingut dempeus tanta estona, i fins i tot, s’ha animat a posar-se a ballar en aquesta posició. Ens ha fet molta il·lusió, i de seguida hem agafat la càmara per deixar-ne constància i poder dedicar aquest repte a la campanya #bequemperlainclusió.

Ja sabeu, animeu-vos a fer una petita aportació a: http://www.migranodearena.org/downcatalunya1, només queden 3 dies de campanya i la vostra solidaritat pot ser molt útil per als infants amb síndrome de Down amb més necessitats. El Guillem està posant molt de la seva part, i aquesta setmana ens està sorprenent amb molts nous reptes.