Aquesta és la darrera setmana de la campanya #bequemperlainclusió, una iniciativa de DownCatalunya per recollir diners per ajudar a que els infants amb síndrome de down de les famílies més necessitades puguin continuar rebent suport escolar. Un dels pilars de la campanya ha estat la difusió de reptes esportius assolits per diferents persones amb síndrome de Down. Fins al moment s’han recollit 3.611€ de petites donacions “micromecenatge” de grans persones solidàries.

Amb el Guillem (i la resta de la família) ens hem proposat aportar el nostre petit gra de sorra per fer difusió de la campanya i engrescar-te a fer la teva petita col•laboració. Cada dia d’aquesta setmana volem anar recollint petits reptes que el Guillem ha anat assolint. Per començar aquí us deixem un video on el Guillem diu algunes de les paraules que ha après. Les persones amb síndrome de Down tenen moltes dificultats amb la parla, i qualsevol avenç en aquest sentit és per nosaltres un gran repte!

Us animem a aportar el vostre granet de sorra, amb la suma de petites aportacions podem arribar molt lluny!

Ho podeu fer des d’aquesta web: http://www.migranodearena.org/downcatalunya1