Al Guillem li encanta col·laborar en les feines de casa. És un bon “marujo”… Treu la roba del cabàs i la posa dins la rentadora, ens la va passant per estendre-la i per plegar-la, tria parells de mitjons, rentem plats plegats a l’estil “saharaui” (amb alguna trencadissa inclosa…), intenta escombrar i treure la pols i li encanta seguir el “rumba” … Ara només ens falta que cuini i ja ens podem jubilar en l’àmbit domèstic!!

A nosaltres ens agrada aprofitar les experiències i els objectes de la vida quotidiana i de la natura per a que el Guillem pugui anar aprenent cosetes. Hi ha molts petits moments del dia a dia que, de forma natural, el poden ajudar a progressar.

Pensem que és una bona manera d’experimentar, aprendre, passar una bona estona plegats i, també, de donar més feina! (jeje). En deixo constància: