Avui comença la Campanya #bequemperlainclusió impulsada per Down Catalunya. Davant les creixents dificultats econòmiques de moltes famílies i les contínues retallades, Down Catalunya s’ha proposat fer una recollida de donatius (“micromecenatge”), per tal que cap infant amb síndrome de Down que ho necessiti es quedi sense suport escolar dins l’escola ordinària.

L’objectiu és recollir 12.000€ que ajudarien a becar les famílies més necessitades. Pots fer el teu donatiu i aportar el teu granet de sorra des del següent enllaç:

http://www.migranodearena.org/downcatalunya1

La Campanya compta amb el suport d’uns esportistes de primera, nois i noies amb síndrome de Down que durant dos mesos, del 6 de maig al 6 de juliol, donaran suport a la campanya superant un repte esportiu. Cada dia, com a mínim un d’ells afrontarà un repte en el seu esport favorit.

Els podràs seguir a diari a través del twitter (@DownCatalunya / #bequemperlainclusio) i del facebook (https://www.facebook.com/pages/Bequemperlainclusi%C3%B3/166817446817093).

Tu també pots col·laborar en la campanya piulant a #bequemperlainclusio i fent difusió d’aquestes reptes. A més, també pots piular el teu propi repte (no cal que només sigui esportiu) enllaçant amb la pàgina dels donatius. Volem un allau de missatges el dia 6 de juny, perquè serà l’equador de la campanya, i el 6 de juliol, perquè és quan es tancarà amb un torneig de futbol solidari al Masnou.

Altres experiències de micromecenatge han demostrat com la suma de petits esforços han permès assolir objectius solidaris molt grans. Amb una petita aportació pots contribuir a assolir un gran repte!