L’estiu s’ha acabat i per fer cinc cèntims de com li ha anat al Guillem, i a tota la família, una imatge val més que mil paraules, o sigui que aquí van algunes fotos:


Doncs sí, l’estiu ha anat molt bé. El Guillem ha estat ben eixerit, sense mocs, content, descobrint lo maravellós que és fer vacances, i anar-se fent gran. Aquests mesos ha après moltes coses, gateja per tota la casa, es posa dret allà on pot agafar-se, i de camí, tira i regira tot el que es troba per davant…
Aquest estiu també ens ha servit per replantejar-nos moltes coses relacionades amb el desenvolupament del Guillem, per  refermar-nos en la decisió que som nosaltres els que hem de posar-nos en el seu lloc i ritme, i no a l’inrevés, i per convèncer-nos que hem de respectar i acompanyar de forma tranquil·la el seu particular desenvolupament. Hem decidit minimitzar els viatges amunt i avall per fer teràpies vàries, flexibilitzar els exercicis d’estimulació i, en definitiva, deixar enrera l’estress que ens suposava a tots, sobretot al Guillem, fer-li estimulació precoç. O sigui que la temporada tardor-hivern pinta més tranquil·la, tot i que en els propers mesos tenim una nova tongada de controls mèdics. Ara només queda esperar que els pulmons i la salut del Guillem no ens pertorbin massa i ens permetin seguir gaudint plegats.