Fa un parell de mesos que el Guillem ha començat a desplaçar-se, ho fa arrossegant-se com un cuquet, però aquest rastreig és, per a ell i per a nosaltres, una fita molt important. Anem poquet a poquet, sobretot a nivell motriu, per això quan assoleix qualsevol cosa nova ens fa especial il·lusió.
El cas és, que en les darreres setmanes el Guillem estava una mica “gandulillo”, no hi havia manera que avancés ni un centímetre. Estava poc motivat, com si volgués expressar-nos alguna cosa, potser que està tip de tanta estimulació, de que li posem joguines i que quan les agafa els hi prenguem i posem més lluny per a fer-lo avançar més, i amb tot el seu dret ens ha dit: Ja en tinc prou!! Deixeu-me anar al meu ritme!! Només hi ha hagut una cosa que se li ha resistit i li ha estat inevitable arrossegar-se per aconseguir-ho: el portàtil de la mama i l’ifone!!! Aquí us deixo un video de Guillem l’informàtic per a que ho comproveu…