Al llarg d’aquest mes la madrilenya plaça de la Independencia està transformada en una exposició fotogràfica, Más allá de un rostro, a l’aire lliure amb 132 imatges en gran format de nens i nenes amb síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals. L’exposició, organitzada per la Fundació madrilenya síndrome de Down (FMSD), vol ser una invitació a la normalització i la integració de les persones amb SD. L’objectiu és “mostrar a la societat que els nens i nenes amb SD, mestres de l’art de fabricar somriures i donar tendresa, tenen els mateixos jocs i aficions i, en general, el mateix dia a dia que la resta.”

A cada imatge s’inclou un rostre amb un nom, i un missatge escrit pels pares dels protagonistes de la mostra per tal de permetre al públic conèixer millor la seva realitat.

La idea original prové d’una exposició amb les mateixes característiques organitzada a Holanda: