Doncs sí, el Guillem torna a tenir bronquitis. El dimarts, després de 4 dies de seguiment de la bronquitis des de casa i amb el metge de capçalera, vam trobar que el Guillem estava més xafat i vam anar d’urgències a l’hospital de Manresa. Allà ens vam espantar una mica ja que la saturació d’oxígen era baixa i el metge de guàrdia, una mica agosarat, va apuntar a un possible problema de cor i ens va enviar cap a Barcelona. Aviat però ens van dir que no patíssim, que es tractava només d’una bronquitis. De fet, ja li havien fet 2 ecografies al cor i sempre s’ha descartat qualsevol patologia cardíaca. Ara, tornem a estar a l’hospital de Manresa, a veure si el Guillem evoluciona favorablement i ens poden donar l’alta en pocs dies. La qüestió que ens preocupa és com poder prevenir més bronquitis de repetició, ja que poden ser molt probables. Estem provant tractaments més naturals i homeopatia, però des de l’hospital ens recomanen fer tractament preventiu amb corticoides. Bé, un cop superat aquest nou episodi hem de valorar totes les possibilitats i prendre una decisió. El que volem evitar,sigui com sigui, són els ingressos continus.