Finalment ahir al migdia van donar l’alta al Guillem. Hem de continuar amb el ventolin i ens van advertir que és probable que a partir d’ara sigui més propens a tenir bronquiolitis, o sigui que ens posarem les piles amb la medicina preventiva.

Teníem ganes de tornar a la normalitat i, amb aquesta, reprenem les visites als metges. Avui hem visitat el pediatra i l’enfermera de capçalera i hem tingut un petit debat sobre la necessitat de vacunar o no (gràcies per l’assessorament). Demà tenim visita amb l’homeòpata i, de ben segur, tindrem un altre punt de vista. Com que no en sabem prou, per ara el que fem és combinar la medicina tradicional amb l’alternativa. A veure si almenys podem pal·liar el munt de fàrmacs que, fins al moment, s’ha hagut d’anar prenent el Guillem. Estem disposats fins i tot a fer canvis en l’alimentació!! I com que només pren el pit, aquests canvis, per ara, em repercuteixen només a mi!!